Reparatii Turisme, Van-uri si Camioane

Reparatii Turisme, Van-Uri si Camioane

Autovehiculele Mercedes-Benz ofera garantia calitatii, confortului si securitatii in trafic incat conducatorul si pasagerii sa calatoreasca in conditii optime, fara griji.

Respectand cerintele constructorului privind reviziile obligatorii si efectuarea reparatiilor necesare in atelierele partenerilor autorizati Mercedes-Benz, pastrati autovehiculul la performantele optime si savurati din plin placerile fiecarei calatorii.

Popeci Auto este partener autorizat Mercedes-Benz si dispune de personal calificat/certificat si de echipamente/SDV-urile necesare pentru efectuarea reparatiilor si reviziilor conform cerintelor constructorului pentru autoturisme, van-uri si camioane.

In continuare prezentam detalii privind serviciile oferite:
– Diagnoza, revizii, reparatii mecanice/electrice la autoturisme, Van-uri, camioane si verificare unghiuri de directie, pentru autoturisme si Van-uri.

– Reparatii de tinichigerie-vopsitorie, utilizand echipamentele/SDV-uri si personal calificat in urma reparatiilor se readuce autovehicolul in starea tehnica si de aspect, initiala pentru a corespunde cerintelor de admitere in circulatie, si utilizari in conditii de confort si siguranta.

NOTA: Atelierul de vopsitorie are in dotare cabina de vopsire-uscare de dimensiuni majorate incat sa faca posibila si reparatia Van-urilor Mercedes-Benz cu gabarit maxim.