Atunci când vine vorba despre achiziționarea unui autovehicul, alegerea unei mașini rulate din reprezentanță poate fi cea mai înțeleaptă opțiune pentru multe persoane. Reprezentanțele auto, cunoscute pentru standardele ridicate în verificarea și pregătirea autovehiculelor, oferă o serie de avantaje semnificative, printre care acces la istoricul de service transparent, asistență post-vânzare și garanție.

La Popeci Auto, partener autorizat Mercedes-Benz cu reprezentanță în Craiova, te poți bucura de toate aceste beneficii și multe altele atunci când îți achiziționezi autovehiculul dorit.

Beneficiile alegerii unui Mercedes-Benz rulat de la Popeci Auto

  • Garanție Europeană completă 24 de Luni

La Popeci Auto, fiecare Mercedes-Benz rulat beneficiază de o garanție europeană completă timp de 24 de luni, oferindu-ți siguranța că mașina ta este protejată în cazul unor defecțiuni sau probleme tehnice.

  • Întreținere gratuită 6 Luni / 7.500 km

Pentru a te asigura că autovehiculul tău funcționează la parametri optimi, Popeci Auto oferă întreținere gratuită timp de 6 luni sau 7.500 km, ceea ce înseamnă că te poți bucura de performanță fără griji în primele luni de la achiziție.

  • Servicii de mobilitate

Beneficiezi de servicii de mobilitate pentru a face față oricăror situații neprevăzute. Indiferent dacă ai nevoie de asistență rutieră sau de o mașină de înlocuire în timpul reparațiilor, echipa Popeci Auto este mereu acolo pentru tine.

  • Verificare multipunct 360

Fiecare autovehicul rulat este supus unei verificări riguroase multipunct 360, pentru a se asigura că este în condiție optimă și că îndeplinește standardele ridicate Mercedes-Benz în materie de calitate și siguranță.

  • Rulaj verificat și garantat

La Popeci Auto, poți avea încredere că autovehiculul pe care îl achiziționezi are un istoric cunoscut și certificat, eliminând astfel riscul de a cumpăra o mașină cu probleme sau cu kilometrajul modificat.

  • Test-Drive în decurs de 24 de ore

Ca să te asiguri că mașina se potrivește nevoilor și preferințelor tale, Popeci Auto îți oferă posibilitatea de a efectua un test-drive în decurs de 24 de ore de la achiziție.

  • Finanțare asigurată și opțiuni de Trade-In și Buy-Back

Echipa noastră de consultanți financiari este aici pentru a-ți oferi soluții de finanțare personalizate, adaptate nevoilor tale. În plus, poți beneficia de opțiuni de trade-in și buy-back pentru autovehiculele tale vechi.

  • 10 zile posibilitate de schimbare

Dacă nu ești pe deplin mulțumit de autovehiculul achiziționat, poți beneficia de 10 zile de posibilitate de schimbare, pentru a alege alt model care să îți satisfacă pe deplin cerințele.

 

Modele Mercedes-Benz disponibile la Popeci Auto

Mercedes-Benz C 300e 4M Hibrid (Anul 2023): Acest model hibrid oferă o combinație perfectă între performanță și eficiență energetică, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii Mercedes-Benz pentru a-ți oferi o experiență de conducere excepțională.

 

Mercedes-Benz GLA 250e Hibrid (Anul 2022): GLA 250e este un SUV compact care îmbină dinamismul, eleganța și caracterul off-road tipic pentru SUV-uri. Cu o autonomie mărită și consum redus, acest model reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută o mașină versatilă și eficientă din punct de vedere energetic.

 

Mercedes-Benz EQA 250 Electric (Anul 2023) EQA 250 este un model complet electric care impresionează prin designul său modern, interiorul spațios și tehnologia avansată. Cu o autonomie generoasă și posibilitatea de a fi personalizat conform preferințelor tale, acesta reprezintă viitorul condusului electric.

Indiferent de modelul pe care îl alegi, îți garantăm că vei beneficia de cele mai înalte standarde de calitate, fiabilitate și satisfacție.

Descoperă acum gama noastră de autovehicule Mercedes Certified disponibile și alege modelul care ți se potrivește perfect. Vizitează pagina noastră pentru a afla mai multe și pentru a începe experiența ta de cumpărare la Popeci Auto!