Povestea noastră

Popeci Auto este partener autorizat Mercedes-Benz și dispune de personal calificat/certificat și de echipamente/SDV-urile, necesare pentru efectuarea reparațiilor și reviziilor conform cerințelor constructorului pentru autoturisme, Van-uri și camioane.

SC POPECI AUTO a fost înființată în anul 2001, având ca obiect de activitate vânzarea de autoturisme și autoutilitare. La început, activitatea s-a desfășurat într-o locație proprie, amenajată adecvat pentru profilul activității.

În anul 2002, Popeci Auto devine partener autorizat Mercedes-Benz AG pentru județele Dolj, Olt, Gorj și Mehedinți, comercializând toată gama de autoturisme și autoutilitare Mercedes-Benz.

Începând din anul 2007 societatea își desfășoară activitatea într-un centru modern, nou alcătuit din showroom de vânzări și service auto, situație care a permis să-și schimbe statutul din dealer în Centru Autorizat de Vânzări și Service.

Locația actuală este situată pe drumul european DN 65 ce leagă Craiova de București, în vecinătatea Aeroportului Internațional Craiova. Această zonă a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare susținută, în zonă fiind amplasate majoritatea reprezentanțelor dealerilor auto din Craiova.

În Craiova și județele din zona Olteniei concurența în acest domeniu este mare, fiind prezente reprezentanțele unui număr mare de mărci, cum ar fi: BMW, Audi, Ford , Hunday, Iveco, Mazda, Opel, Skoda, Renault, Peugeot, Citroen, Toyota, Volkswagen, etc.

În perioada 2001-2009 obiectivele companiei au fost concentrate pe angajarea și școlarizarea personalului, dotarea cu echipamente și SDV-uri pentru a fi în măsură să opereze în condițiile unor exigențe ridicate, necesare vânzării și servisării unor autoturisme și autovehicule comerciale premium cu performanțe deosebite de complexitate medie și mare.

Având în vedere cererea, în continuă creștere, de reparații/revizii camioane cât și de reparații tinichigerie-vopsitorie, în anul 2010 s-a dat în folosință un atelier nou, destinat reparației de camioane și reparații de tinichigerie-vopsitorie, precum și o nouă stație ITP cu capabilitati de efectuarea ITP-ului inclusiv pentru camioane.

În perioada 2014-2018 numărul autoturismelor, autovehiculelor comerciale vândute și a intrărilor în service a crescut an de an, cu efecte pozitive asupra rezultatelor financiare anuale. Această situație care ne-a permis să efectuăm investițiile în: calificarea personalului, achiziția de SDV-urilor necesare, implementarea noului CI Mercedes-Benz și amenajarea unei stații de încărcare autoturisme Plug-In Hybrid.

Noul concept MAR20X la Popeci Auto – O nouă imagine, o nouă experiență

Popeci Auto, partenerul de încredere pentru pasionații de automobile Mercedes-Benz, își deschide ușile către o nouă eră a experiențelor auto. Cu entuziasm și dedicare, vă prezentăm noul nostru concept și imagine, adaptate la cele mai recente standarde din industrie.

Cu MAR 20X, ne axăm pe dumneavoastră, clienții noștri, pentru a vă oferi mai mult decât o simplă interacțiune – vă oferim o experiență de neuitat în lumea Mercedes-Benz.

Popeci Auto xEV Event 2022

Popeci Auto pune mare accent pe ecologia mediului și țintește constant realizarea obiectivului de sustenabilitate. În cadrul evenimentului desfășurat au fost integrate elemente ecologice (tacamari și detalii decorative din plante naturale) menite să inducă responsabilitatea față de resursele natural epuizabile.

Evenimentul s-a desfășurat în locația Smart Pub, cu vedere către lac și cu ambianță intimă, apropiată de natură. Ne-am bucurat de un portofoliu de 60% clienți existenți și 40% clienți noi, care au avut ocazia să se informeze cât mai bine în legătură cu modelele electrice EQ și Plug-In Hybrid Mercedes-Benz, dar și ocazia efectuării de test drive cu modelul/modelele preferate.

Autoturismele disponibile din cadrul evenimentului au fost: EQA.EQB,EQC și GLC Plug-In Hibrid, iar participanții au avut ocazia să testeze și să se informeze cu privire la dotări, sisteme de asistență, tehnologie, disponibilitate, etc.

Valori

Pasiunea, Respectul, Integritatea, Disciplina și Excelența stau la baza activității noastre zilnice și a relațiilor noastre de afaceri. Fiecare persoană de la Popeci Auto – Mercedes-Benz contribuie la mediul nostru de lucru respectuos. Brandurile și patrimoniul nostru sunt de clasă mondială și sunt fundamentul conducerii și succesului nostru.

Misiune

Vom inspira și vom crea un loc excepțional pentru a lucra și pentru a face afaceri. Un angajat, un client, un vehicul în același timp. Prin atmosfera noastră transparentă, inventarul auto premium și asistența individualizată pentru clienți, creăm experiența cumpărăturilor de lux pe care clienții noștri o merită cu adevărat.

Obiective

Obiectivul Popeci Auto – Mercedes-Benz este de a cunoaște și satisface cererea consumatorilor care este în creștere la nivel mondial. De asemenea, compania dorește să realizeze acest lucru prin producția de vehicule sigure, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și cu emisii scăzute. Obiectivul este de a avea mașini de cea mai bună calitate, cu un design atrăgător.

Parteneriate

De-a lungul anilor, prin brand-urile reprezentate, POPECI AUTO a avut mai multe parteneriate cu evenimente marcante sau persoane considerate vector de imagine, colaborări care au pus în valoare atât potențialul companiei noastre cât și produsele și serviciile partenerilor noștri.

Parteneriat Facultatea de Mecanică din Craiova

Colaborare Centrul Multifunctional Craiova

Parteneriat Electroputere Mall Craiova

Parteneriat Shopping City Târgu-Jiu

Colaborare Rovere Mobili Craiova

Susținere „Asociația Aripi Spre Viață”

Susținere „Asociația Dăruiește Viața”

Susținere Consiliul Local Pielești

Liliac – The Wine of Transylvania

Festivalul Internațional Shakespeare

POPECI AUTO este partenerul tradițional al Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu-Mureș . În ultimii ani compania a sprijinit Universitatea prin implicarea în organizarea unui mare număr de congrese și conferințe la nivel internațional, dar și financiar, în activitățile sportive susținute de UMF.

POPECI AUTO este partenerul tradițional al Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu-Mureș . În ultimii ani compania a sprijinit Universitatea prin implicarea în organizarea unui mare număr de congrese și conferințe la nivel internațional, dar și financiar, în activitățile sportive susținute de UMF.

POPECI AUTO este partenerul tradițional al Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu-Mureș . În ultimii ani compania a sprijinit Universitatea prin implicarea în organizarea unui mare număr de congrese și conferințe la nivel internațional, dar și financiar, în activitățile sportive susținute de UMF.