Companie

Popeci Auto

Partener autorizat Daimler AG pentru judetele Dolj, Olt, Gorj si Mehedinti, comercializand toata gama de autoturisme si autoutilitare Mercedes-Benz.

SC POPECI AUTO a fost infiintata in anul 2001, avand ca obiect de activitate vanzarea de autoturisme si autoutilitare. Activitatea la inceput s-a desfasurat intr-o locatie proprie, amenajata adecvat pentru profilul activitatii. In anul 2002, Popeci Auto devine Partener autorizat Daimler AG pentru judetele Dolj, Olt, Gorj si Mehedinti, comercializand toata gama de autoturisme si autoutilitare Mercedes-Benz.

Incepand din anul 2007 societatea isi desfasoara activitatea intr-un centru modern, nou alcatuit din showroom de vanzari si service auto, situatie care a permis sa-si schimbe statutul din dealer in Centru Autorizat de Vanzari si Service.

Locatia actuala este  situata pe drumul european DN 65 ce leaga Craiova de Bucuresti, in vecinatatea Aeroportului International Craiova. Aceasta zona a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare sustinuta, in zona fiind amplasate majoritatea reprezentantelor dealerilor auto din Craiova.

In Craiova si judetele din zona Olteniei concurenta in acest domeniu este mare, fiind prezente reprezentantele unui numar mare de marci, cum ar fi: BMW, Audi, Ford ,Hunday, Iveco, Mazda, Opel, Skoda, Renault, Peugeot, Citroen, Toyota, Volkswagen, etc.

In perioada 2001-2009 obiectivele companiei au fost concentrate pe angajarea si scolarizarea personalului, dotarea cu echipamente si SDV-uri pentru a fi in masura sa opereze in conditiile unor exigente ridicate,  necesare vanzarii si servisarii unor autoturisme si autovehicule comerciale premium cu performante deosebite de complexitate medie si mare.

Avand in vedere cererea, in continua crestere de reparatii/revizii camioane cat si  de reparatii tinichigerie-vopsitorie in anul 2010 s-a dat in folosinta un atelier nou, destinat reparatiei de camioane si reparatii de tinichigerie-vopsitorie, precum si o noua statie ITP cu capabilitati de efectuarea ITP-ului inclusiv pentru camioane.

In perioada 2014-2018 numarul autoturismelor, autovehiculelor comerciale vandute si a intrarilor in service a crescut an de an cu efecte pozitive asupra rezultatelor financiare anuale, situatie care ne-a permis sa efectuam investitiile in: calificarea personalului, achizitia de SDV-urilor necesare, implementarea noului CI Mercedes-Benz si amenajarea unei statii de incarcare autoturisme Plug-In Hybrid.