Reparații Autoturisme, Van-uri și Camioane

Autovehiculele Mercedes-Benz oferă garanția calității, confortului și securității în trafic încât conducătorul și pasagerii să călătorească în condiții optime, fară griji.

Respectând cerințele constructorului privind reviziile obligatorii și efectuarea reparațiilor necesare în atelierele partenerilor autorizați Mercedes-Benz, păstrați autovehiculul la performanțele optime și savurați din plin plăcerile fiecărei călătorii.

Popeci Auto este partener autorizat Mercedes-Benz și dispune de personal calificat/certificat și de echipamente/SDV-urile necesare pentru efectuarea reparațiilor și reviziilor conform cerințelor constructorului pentru autoturisme, van-uri și camioane.

Servicii oferite

În continuare prezentăm detalii privind serviciile oferite:

  • Diagnoză, revizii, reparații mecanice/electrice la autoturisme, Van-uri, camioane și verificare unghiuri de direcție, pentru autoturisme și Van-uri.

  • Reparații de tinichigerie-vopsitorie, utilizând echipamentele/SDV-uri și personal calificat. În urma reparațiilor, se readuce autovehicolul în starea inițială, tehnică și de aspect, pentru a corespunde cerințelor de admitere în circulație, și utilizării în condiții de confort și siguranță.

NOTĂ: Atelierul de vopsitorie are în o dotare cabină de vopsire-uscare, de dimensiuni majorate, încât să facă posibilă și reparația Van-urilor Mercedes-Benz cu gabarit maxim.

Programează o vizită în service