Ca partener autorizat al Mercedes-Benz, suntem mereu în căutarea oportunităților de a aduce un strop de bucurie și inspirație în viața comunității noastre. Și ce loc ar putea fi mai potrivit pentru asta decât un festival plin de spectacol și emoție?

Festivalul Internațional Shakespeare este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în Craiova, un adevărat festival al artei și al culturii care reușește să cucerească inimile publicului cu fiecare spectacol.
În cadrul acestui eveniment cultural de amploare, avem bucuria să anunțăm parteneriatul nostru cu Festivalul Internațional Shakespeare, Craiova, pentru a oferi o experiență VIP extraordinară prin intermediul concursului #ShakespearePerfectDay. Începând cu 19 aprilie și până pe 10 mai, suntem pregătiți să-ți facem o zi de festival perfectă!

Mecanismul concursului este simplu: tot ce trebuie să faci este să ne spui într-un comentariu sub postarea de concurs de pe pagina de Facebook a Festivalului Internațional Shakespeare, Craiova cum arată ziua perfectă pentru tine într-una dintre cele 11 zile ale festivalului. Nu uita să etichetezi și un prieten în comentariu pentru șansa de a câștiga o experiență VIP în 2 în ziua aleasă de tine!

Iar pentru a face această zi și mai specială, noi îți vom pune la dispoziție noul Mercedes-Benz GLC 300 de 4MATIC, o mașină cu adevărat remarcabilă. Cu liniile sale clare și proporțiile dinamice, acest SUV impresionează atât în oraș, cât și în afara șoselei. Interiorul său luxos te va învălui în confortul absolut, iar tehnologia Plug-in Hybrid îți va oferi performanțe de top și autonomie electrică pentru utilizare cotidiană.

Așadar, nu rata șansa de a trăi o experiență de neuitat la Festivalul Internațional Shakespeare, Craiova! Participă la concursul #ShakespearePerfectDay pe pagina de Facebook a festivalului și poți câștiga o zi VIP alături de un prieten, însoțiți de un șofer personal și de noul Mercedes-Benz GLC 300 de 4MATIC de la Popeci Auto.

Alătură-te nouă și fii pregătit să trăiești o experiență shakespeariană de neuitat!